Condicions de venda

FORMA DE PAGAMENT
Es pot pagar amb targeta o Paypal. Tots els preus són en Euros (€).

TERMINI DE LLIURAMENT
El termini de lliurament oscil·la entre 3-7 dies laborables. Si les comandes són internacionals o a Balears i Canàries, el termini de lliurament pot estar entre 5-12 dies.

ENVIAMENTS
L’import es calcula automàticament (segons el pes i la mida del producte). Podràs veure el total abans de realitzar el pagament. Per qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través d’utoopic@utoopic.com. Per compres superiors a 150 € el transport és gratuït.
Els enviaments es realitzaran de dilluns a divendres no festius i estaran subjectes a les especificacions dels nostres operadors logístics.
Per fer un seguiment més exhaustiu de la teva compra, posa’t en contacte amb nosaltres a utoopic@utoopic.com i et proporcionarem les dades de l’expedició.

CODIS DESCOMPTE
Durant certs períodes especials, oferim descomptes o promocions especials. Aquestes promocions seran notificades als usuaris registrats al newsletter amb tota la informació necessària de la mateixa forma que també estaran notificades a la web mitjançant banners.

DEVOLUCIONS
Si per qualsevol motiu no estàs satisfet amb la teva compra, disposes d’un termini de 10 dies hàbils des de la data de recepció, per tornar-lo.
El primer pas és posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic utoopic@utoopic.com per poder proporcionar-te la direcció a on hauràs de tornar la mercaderia. Has d’enviar els productes en les mateixes condicions que et van ser lliurats i amb el seu embalatge original. És important que els productes estiguin perfectament embalats. Un cop rebuts els articles i comprovat que es compleixen les condicions anteriors, procedirem al reintegrament de l’import. Rebràs el reintegrament de l’import en el mateix suport en què es va realitzar el pagament i dins el termini de 10 dies des que es rebi la mercaderia retornada. En cas de devolució, el client serà responsable de la forma d’enviament i les despeses d’enviament aniran al seu compte.

Si hi ha hagut un error en l’enviament o el producte ha arribat danyat, hauràs de comunicar la incidència enviant-nos un mail a utoopic@utoopic.com en el termini de 48 des de la recepció. T’ho canviarem com més aviat millor sense cap cost o et retornarem el cost de l’article.

DUBTES
Envia’ns un correu electrònic a utoopic@utoopic.com.